Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е уверен, че до

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е уверен, че до
Коментари Харесай

Моуриньо: Няма как в момента да говори за титла, но през декември ще бъдем в топ 4

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е убеден, че до края на годината неговият тим ще се завърне в топ 4. В момента " алените дяволи " заемат осмо място във краткотрайното класиране, като изостават на пет точки от четвъртото място. Утре отборът гостува на намиращия се в доста добра форма тим на Борнемут.

" Когато си отвън топ 4, мисля, че не би трябвало да приказваш за купата. Когато си в топ 4, където имам вяра, че ще бъдем, можеш да се огледаш, да видиш каква е дистанцията, да погледнеш програмата, да прецениш обстановката с контузени и осъдени, и тогава можеше да почувстваш дали имаше шансове. В този миг сме отвън топ 4, тъй че задачата е да спечелим повече точки и да се опитаме да бъдем в по-добра позиция в края на декември, както чакам да се случи ", съобщи Моуриньо, който добави, че сега не мисли за прехвърляния.

Португалецът разкри, че Алексис Санчес и Джеси Лингард към този момент са изцяло подготвени за игра и ще бъдат разполагаем за дуела с Борнемут. Антонио Валенсия, Маруан Фелаини и Диого Далот имат потребност обаче от още време.

Спациалния отхвърли да отговори дали Ромелу Лукаку ще стартира като титуляр, или ще остане на скамейката за началото, както бе и в дуела с Евертън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР