Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е одобрил изумителен план

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е одобрил изумителен план
Коментари Харесай

Ето какъв план одобрил Моуриньо за изумителен трансфер

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е одобрил удивителен проект на босовете за завръщането на петкратния притежател на „ Златната топка ” Кристиано Роналдо в клуба, оповестява La Sexta.

Според испанското издание „ алените дяволи ” към този момент изследват опцията за закупуване на португалския национал от Реал (Мадрид) след края на сезона.

32-годишният голмайстор на ”кралския ” клуб се показва разочароващо в Примера дивисион този сезон, вкарвайки единствено 4 попадения през първия дял от шампионата. CR7 получи и спомагателен удар от почитателите на отбора, откакто 67,5% от  тях гласоподаваха в анкета на As, че желаят той да бъде продаден.

Каталунското издание El Mudno Deportivo твърди, че президентът Флорентино Перес към този момент е взел решение за продажбата на Роналдо, който желае нов контракт с фрапантно нарастване на заплата си, с цел да може да се съпоставя с Лионел Меси, който взима 50 милиона евро на година в Барселона, и Неймар, получаващ 36 милиона евро на сезон в ПСЖ. В момента възнаграждението на Роналдо е 21 милиона евро, а Diario Gol оповестява, че португалецът също би желал да се върне в Манчестър Юнайтед и даже е помолил сътрудника си Жорже Мендеш да се срещне с Жозе Моуриньо.

Роналдо и Моуриньо другояче се познават чудесно, защото от 2010 до 2013 година бяха дружно на " Сантяго Бернабеу ". Нападателят е считан за легенда на Манчестър Юнайтед, където изкара сполучлив интервал от 2003 до 2009 година. След това португалецът бе продаден на Реал за рекордните тогава 94 милиона евро.

Британските медии допускат, че „ алените дяволи ” са подготвени да предложат 176 милиона паунда на „ кралския ” клуб за Роналдо и макар неговите 32 години са уверени, че ще могат да си върнат средствата.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР