Мениджърът на Манчестър юнайтед Жозе Моуриньо е на път да

...
Мениджърът на Манчестър юнайтед Жозе Моуриньо е на път да
Коментари Харесай

Моуриньо е готов да се откаже от привличането на ново крило

Мениджърът на " Манчестър юнайтед " Жозе Моуриньо е на път да се откаже от привличането на нов флангови футболист. Португалският експерт съобщи, че е удовлетворен от състава, с който разполага сега, и не упорства непременно да се купува още един състезател.

През това лято " алените дяволи " се укрепиха с трима футболисти - нападателя Ромелу Лукаку, отбранителния халф Неманя Матич и бранителя Виктор Линдельоф. Моуриньо показа, че изпълнителният вицепрезидент Ед Уудуърд има последната дума при прехвърлянията.

" Не мисля (че ще вземем още един играч), в случай че не се случи нещо, което да ни върне назад на пазара. Казах на господин Уудуърд, че проектите ми включват четирима нови. Но също по този начин му споделих да бъде спокоен, тъй като няма да го прилепям, и да направи това, което е най-добре за клуба ", сподели Моуриньо на конференция преди утрешния мач със " Суонзи ".

" Щастлив съм от състава, който имам, тъй че съм подготвен да се оправя и без четвърти нов. Има трансферен прозорец през януари, има различен през идващото лято, тъй че въобще няма да има напън от моя страна. Ако сме завършили със селекцията, за мен няма никакъв проблем. Готов съм ", сподели още португалецът.

Голямото предпочитание на Моуриньо беше да вземе Гарет Бейл от " Реал ", в случай че уелското крило не влиза в проектите на Зинедин Зидан. Иван Перишич от " Интер " беше другият флангови състезател, спряган за трансфер на " Олд трафорд ".

" Юнайтед " стартира сезона във Висшата лига доста мощно и оглави класирането след първия кръг. " Червените дяволи " разгромиха с 4:0 " Уест хем ", като два гола за триумфа означи новото попълнение Лукаку.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР