Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че привържениците

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че привържениците
Коментари Харесай

Тен Хаг след резила срещу Палас: Играчите дадоха всичко от себе си, разбирам освиркванията

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че последователите на тима имат право да освиркват отбора след провалянето с 0:1 от Кристъл Палас като хазаин в седмия кръг на Висшата лига.

" Червените дяволи " означиха най-лошия си старт в лигата от сезон 1989/1990.

" Разбирам освиркванията. Когато играем у дома или като и играем против Кристъл Палас, би трябвало да победим. С цялото ми почитание, знам, че всеки мач е сложен, само че би трябвало да играеш на най-много и съм наясно, че почитателите чакат победа, а ние не успяхме. Загубихме ", сподели Тен Хаг след дуела.
 Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 0:1 в мач от Висшата лига
Кристъл Палас шокира Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд "

Лондончани завоюваха с 1:0

" Разбира се, че се безпокоя. Трябва да покажем неизменност. Просто би трябвало да се представяме по-добре и да създадем няколко следващи победи ", добави нидерландският експерт.

" Не мога да упреквам футболистите. Те дадоха всичко от себе си, само че не се справихме добре във финалната фаза на офанзивата. Допуснахме единствено три шанса, когато контролирахме мача. Не взимахме верните решения, когато владеехме топката, а и без нея. Трябва да сме по-ефективни и по-отдадени, в случай че желаеме да бележим голове. Трябва да демонстрираме по-голямо предпочитание. Знам, че можем да се представяме по-добре и съм сигурен, че това ще се случи ", съобщи още Ерик загар Хаг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР