Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че има

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че има
Коментари Харесай

Тен Хаг: Трябва да сме по-умни

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че има цялостно доверие в играчите си. Нидерландецът добави, че построяването на верния нрав може да отнеме месеци. 

“Ще се доверя на играчите, ще ги поддържа. Когато работят крепко, когато се раздават в тренировките, когато поемат отговорност на терена, ще ги поддържа. Но ние сме задружни, упоритостите ни са огромни и би трябвало да се представяме на равнище. Всеки състезател в състава би трябвало да поеме отговорност самостоятелно и като част от тима. Очаквам играчите ми да са смели на терена ”, разяснява наставникът.

Попитан дали “червените дяволи ” би трябвало да играят по-твърдо, той отговори: “Това е нещо, което може да подобрим. Трябва да играем малко по-умно. Получаваме прекомерно доста жълти картони. Бях чувал, че се играе твърдо във Висшата лига, само че някои от картоните не ги разбирам. Искаме да играем твърдо ”.

Тен Хаг добави, че се надява Рафаел Варан да се възвърне за дуела против Евертън в неделя, само че призна, че бранителят е под въпрос за дуела. Хари Магуайър, Дони ван де Беек и Аарън Уан-Бисака сигурно пропущат срещата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР