Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че Джейдън

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че Джейдън
Коментари Харесай

Тен Хаг каза истината за Санчо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че Джейдън Санчо може да бъде основен футболист за тима, откакто крилото се завърна в игра при успеха над Нотингам Форест с 2:0 в шампионата за Купата на лигата в Англия.

Санчо остана отвън състава в продължение на три месеца поради физически и душевен проблеми, а при завръщането си с екипа на Манчестър Юнайтед получи топло посрещане от почитателите на " Олд Трафорд ". С включването си от аварийна пейка през второто полувреме против Нотингам, Джейдън Санчо записа първи мач от октомври предходната година насам, написа организация " Ройтерс ".
 Манчестър Юнайтед - Нотингам 2:0 в полуфинал-реванш за Купата на Лигата
Манчестър Юнайтед ще се бори за дълго чакан трофей

" Червените дяволи " се класираха на край за Купата на Лигата

Тен Хаг увери, че 22-годишният англичанин може да прави същинска разлика за отбора в идните мачове. " Той има в действителност високи стандарти, има отлични качества да способства за нашия тим. Най-важното е футболистите да се любуват на играта, което носи сила, носи мотивация за положително показване ", разяснява нидерландският експерт.

" Посрещането, което получи от почитателите бе ужасно и ще го стимулира още повече, с цел да продължи по пътя, по който в този момент е поел. Виждаме усмивката му и уповавам се, че ще продължи по този метод и ще оказва помощ на тима, тъй като когато е във форма, той е доста значим за нас ", добави Ерик загар Хаг.

Съперник на Манчестър Юнайтед във финала на шампионата за Купата на лигата ще бъде Нюкасъл. Мачът ще се играе на 26 февруари на стадион " Уембли " в Лондон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР