Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг застана пред медиите

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг застана пред медиите
Коментари Харесай

Тен Хаг: Играчите искат трофеи, но трябва да изградим отбор, който може да ги печели

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг застана пред медиите няколко дни преди подновяването на борбата в Премиър лийг дни след края на Световното състезание в Катар. “Червените дяволи ” на процедура се завърнаха към дуелите си, защото в сряда вечер отстраниха Бърнли в “Карабао къп ”, само че на 27-и декември се завръщат към борбите в шампионата с домакинство на Нотингам Форест. Нидерландецът обаче би желал неговите играчи бързо да се завърнат към ритъма от преди спирането за Мондиал 2022.
 Манчестър Юнайтед оглежда звезда на Аякс Манчестър Юнайтед оглежда звезда на Аякс
“Наясно сме, че конкуренцията в шампионата е тежка, има седем или осем клуба, които се борят за първите четири позиции. Това е ужасно за почитателите, които гледат, само че тимовете би трябвало да излизат и да се борят за трите точки във всеки мач, само че аз виждам и процеса на нашето показване. Разбира се, би трябвало да реализираме и резултати, само че процесът е в вярната посока, напредваме и мисля, че имаме положителни шансове да стигнем до топ 4, ” изясни нидерландецът.

След това той бе запитан дали има късмет някой от двамата финалисти на Манчестър Юнайтед - Лисандро Мартинес за Аржентина и Рафаел Варан за Франция да вземат присъединяване в дуела против Форест. “Червените дяволи ” имаха проблеми в тази зона против Бърнли, когато се наложи Каземиро да си партнира с Виктор Линдельоф.

“Не знам дали някой от тях ще е разполагаем, не мога да ви отговоря. Лисандро Мартинес към момента чества в Аржентина. Това е доста прочувствен миг, да спечелиш международната купа за своята страна е превъзходно достижение, най-високото равнище. Но също по този начин той би трябвало да одобри, че Премиър лийг се възобновява на 27-и декември. Варан, несъмнено, е отчаян, само че също по този начин може да се гордее с това, че стигна край, както и всичко останало в своята кариера. Той има толкоз доста титли, ” разяснява треньорът.

Ерик загар Хаг отговори и на въпроси към компликациите с подновяването на мачовете на клубно ниво след края на Световното, което слага тимовете в деликатна и особена обстановка, защото в никакъв случай преди този момент не се е случвало да има сходен шампионат по време на сезона.

“Всички знаем, че дуелите се рестартираха няколко дни след финала, само че всички би трябвало да го одобряват и да са подготвени. И мениджърите, и щабовете, само че също по този начин и играчите. Те желаят титли. Ние желаеме да изградим мощен тим, който да може да се бори за такива. Трябва да сме подготвени за тежката конкуренция. Не е елементарно, само че нищо във футбола на най-високо равнище не е елементарно. Трябва да приемем нещата и да се оправим, да работим мъдро и да реализираме нужното равнище на показване и резултати, ” съобщи експертът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР