Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг увери, че неговият

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг увери, че неговият
Коментари Харесай

Тен Хаг: Не гледаме Ливърпул, класирането в топ 4 е в нашите ръце

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг увери, че неговият тим не се въздейства от формата на Ливърпул, който записа шест следващи победи, които в комбиниране с двете поредни неверни стъпки на „ алените дяволи “ приближиха мърсисайдци единствено на точка от четвъртото място. Все отново 20-кратният първенец на Англия има мач в ресурс и държи ориста си в личните си ръце. До края на сезона Манчестър Юнайтед има четири дуела в Премиър лийг, в които би трябвало да реализира три победи, с цел да си подсигурява мястото в топ 4.

Запитан дали положителната серия на Ливърпул и приближаването на мърсисайдци до топ 4 въздейства по някакъв метод на неговите играчи, Тен Хаг отговори по този начин: „ Не става въпрос за Ливърпул, а за нас, тъй като в случай че погледнете класирането, ние държим всичко в притежателите си ръце. Ако покажем положително показване и се завърнем към стандартите, които зададохме, ще печелим мачовете си. Трябва да се вгледаме в себе си и да намерим метод да се върнем на предходното равнище. Нищо не се трансформира. Можеше да стане по лесния метод, само че в този момент имаме потребност от три победи в четири мача. Всичко е в нашите ръце. Трябва да имаме вяра. “

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР