Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че решението

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че решението
Коментари Харесай

Тен Хаг: Продажба на Манчестър Юнайтед може да е нещо добро

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг счита, че решението за продажбата на клуба от притежателите – семейство Глейзър, може да е нещо положително и е убеден, че всяка възможна смяна в собствеността няма да повлияе на " задачите, упоритостите и културата на клуба ".

Американските притежатели на Юнайтед през предишния месец започнаха да преглеждат варианти за 20-кратния първенец на Англия, в това число нова инвестиция или евентуална продажба след 17 години ръководство. В много огромна степен това е и желанието на последователите, които също упорстват за продажба, най-много поради неприятните резултати. Отборът с рекордните 13 трофеи във Висшата лига от пет години няма трофей.

Тен Хаг съобщи, че въпреки всичко не е приказвал по тематиката със притежателите, само че е разискал евентуалните направления на развиване с изпълнителния шеф на Манчестър Юнайтед Ричард Арнолд. " Моята информация е, че това са единствено положителни неща, защото ще има повече благоприятни условия за вложения. А това е добре ", разяснява Тен Хаг пред публицистите по време на подготвителния лагер в Испания.

" Ние говорихме за културата ни като клуб и желаеме да утвърждаваме. Говорихме и за задачите, които преследваме, които Арнолд удостовери, че няма да се трансформират. Ще бъдат обезпечени повече пари за този план ", сподели още мениджърът.

Нидерландецът добави, че Юнайтед се нуждае от пари даже единствено с цел да удържа конкуренцията на новите кандидати за челните места в Премиършип: " Нюкасъл идват, даже и Уест Хам. Може би не са нагоре в класирането сега, само че имат голямо усъвършенстване и то е очевидно за всеки, който следи Висшата лига. Набързо, като погледнете, можете да преброите 7-8 клуба с благоприятни условия да се борят за върха в Лигата, добави той и посочи: Става дума обаче и за тактика, а освен за пари. Но е ясно, че няма по какъв начин да си поставяте цели и да ги преследвате, в случай че нямате задоволително на брой качествени играчи за това ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР