Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че отборът

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че отборът
Коментари Харесай

Тен Хаг: Благодарим на Пеп и Сити, че ни върнаха в реалността

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг счита, че тимът му може да извлече изгоди от кошмарната загуба с 3:6 от Манчестър Сити в миналото през уикенда дерби от Премиър лийг.

“През сезона ще имаме такива моменти - съобщи наставникът. - Бихме Арсенал, бихме и Ливърпул и натрупахме убеденост, само че след това пристигна Манчестър Сити и ни върна в действителността. Така че, Пеп и Сити, благодарим ви за урока! Трябва да разберем, че е нужно да вършим нещата доста по-добре ”.

“В този мач Манчестър Сити беше по-силният тим и ние би трябвало да приемем това, само че не можем да приемем извънредно слабото ни показване. Беше доста мъчно за нас и би трябвало да проучваме нещата, да се поучим и да продължим напред. Със сигурност това проваляне няма да ни накара да променим философията си и да нарушим нашите правила ”, добави ТенХаг на днешната си конференция.

В четвъртък Юнайтед гостува в Кипър на Омония (Никозия) в среща от Лига Европа.

Непопадането на Каземиро в титулярния състав към този момент озадачава много почитатели на “червените дяволи ”. “В случая против Сити това ми решение нямаше нищо общо с качествата на Каземиро, тъй като просто желаех да заложа на Скот Мактоминей. Каземиро има значима роля тук. Всички знаем предишното му и какъв брой купи е спечелил. Всеки ден по време на тренировките виждаме класата му ”, съобщи наставникът, без да даде отговор дали бразилецът ще започва против Омония.

Със сигурност навън поради контузии са Рафаел Варан, Хари Магуайър, Уан-Бисака и Дони ван де Беек.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР