Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че няколко

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че няколко
Коментари Харесай

Тен Хаг: Представихме се добре, но много решения бяха против нас

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг счита, че няколко решения по време на срещата с Арсенал в неделя вечер са били в ущърб на тима му при провалянето в четвъртия кръг на Висшата лига.

С голове в добавеното време на мача на Деклан Райс и Габриел Жезус Арсенал победи с 3:1. Попадение на Алехандро Гарначо за Юнайтед не бе зачетено поради засада. Това бе измежду обстановките, за които Тен Хаг недонолства и има вяра, че решенията са били в интерес на " артилеристите ".
 Арсенал - Манчестър Юнайтед 3:1 в мач от Висшата лига
Спектакъл в Лондон: Арсенал попари Манчестър Юнайтед в последните секунди

Вижте детайлности

Нидерландският експерт също по този начин има вяра, че Кай Хаверц е трябвало да бъде глобен за симулация откакто решението за присъждане на дузпа бе променено след преразглеждане със системата за видеоарбираж-ВАР, а голът на Райс е станал след нарушаване против Джони Еванс.

" Представихме се добре, само че резултатът не е в наша изгода. Много решения бяха срещу нас. Да стартираме с отсъдената дузпа, което бе променено. Всеки, който е видял обстановката знае, че това беше симулация, само че той не получи картон за това. После имаше нарушаване против Расмус Хьойлунд в наказателното поле, само че даже не го разгледаха с ВАР. После имаше анулиран гол на Гарначо ", разяснява Ерик загар Хаг.

" След това пристигна и последният гол. Как може да го разрешат? Очевидно е, че има фаул против Джони Еванс, другояче той щеше да блокира удара на Деклан Райс. Доста неща са ", добави Тен Хаг.
 Буря в Манчестър Юнайтед, Санчо упрекна Тен Хаг в неистина
Буря в Манчестър Юнайтед, Санчо упрекна Тен Хаг в неистина

Английското крило не пътува до северен Лондон за мача, където Юнайтед позволи два късни гола и загуби с 1:3 на стадион " Емирейтс "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР