Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг сериозно обмисля възможността

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг сериозно обмисля възможността
Коментари Харесай

Шанс за Юнайтед: Без Магуайър срещу Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съществено обмисля опцията да остави капитана Хари Магуайър на пейката за дербито против Ливърпул в понеделник.

Има огромна евентуалният в центъра на отбраната в дуела против мърсисайдци да започват Рафаел Варан и новото попълнение Лисандро Мартинес.

Магуайър стартира и в двата мача от началото на новия сезон, в които Юнайтед позволи общо шест гола. В защитата на „ алените дяволи “ се отваряха огромни празнини, като явно синхронът сред Магуайър и Мартинес, от една страна, и Магуайър и Далот, въпреки това, не беше на равнище.

Според упоменатото издание играчите на Манчестър Юнайтед се притесняват, че методът на Тен Хаг не дава отговор на тяхното моментно положение и те избират нидерландецът да заложи на по-прагматична скица в мача с Ливърпул, с цел да не се случи нещо сходно на предходните две дербита за шампионата, в които „ алените дяволи “ изгубиха с общ резултат 0:9.

В същото време Манчестър Юнайтед е отправил изключителна оферта за Жоао Феликс, само че тя е била отклонена от неговия клуб Атлетико Мадрид,.

Според “Ас” става дума за 130 млн. евро, а съгласно " Марка " - за 135 млн. Испанците са били безапелационни, че няма да одобряват никакво предложение и единственият късмет на “червените дяволи” е да задействат откупната уговорка на нападателя, която е 350 млн.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР