Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се е обадил

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се е обадил
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг се обадил на Грийнууд за първи път, откакто дойде на „Олд Трафорд“

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг се е обадил на Мейсън Грийууд за първи път, откогато стартира работа на „ Олд Трафорд “. Според британските медии това се е случило, откакто през предходната седмица бяха свалени всички обвинявания към 21-годишния състезател. Това се случи, откакто 12 очевидци, в това число дамата, която бе в основата на обвиняванията против него, изненадващо отхвърлиха да спомагат на прокуратурата и се отхвърлиха от показанията си. Така тежките обвинявания, измежду които имаше такива за опит за обезчестяване, побой и контролиращо държание, бяха свалени. Въпреки това от клуба оповестиха, че продължат своето вътрешно следствие и за момента на Грийнууд не е разрешено да се завърне на „ Карингтън “.

Според източници, близки до играча, Грийнууд е останал удивен от вниманието на Тен Хаг, който му се е обадил да го попита по какъв начин се усеща душевен и физически, като също така нидерландецът е споделил, че е удовлетворен от това, че обвиняванията против играча са били свалени. Мениджърът обаче е подчертал, че решението за това дали Грийнууд ще може да се завърне в тима няма да бъде негово, а на самия клуб.

Появиха се и информации, че женският тим на Манчестър Юнайтед изрично е декларирал позицията, че не желае и няма да одобри Грийнууд да се завърне в клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР