Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се е обадил

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се е обадил
Коментари Харесай

Тен Хаг се обадил лично на Де Йонг, за да го убеждава за Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг се е обадил персонално на халфа на Френки, с цел да убеждава сънародника си да премине на „ Олд Трафорд “. Според „ Марка “ „ алените дяволи “ към този момент са отправили оферта в размер на общо 80 милиона евро, 20 милиона от които ще са под формата на бонуси. Някои източници настояват, че от „ Камп Ноу “принципно са приели това предложение, само че в този момент би трябвало да убедят самия състезател да се съгласи на трансфер. Информацията на „ Марка “ е малко по-различна – предлагането към момента не е признато, само че офертата е доста близка до това, което Барселона желае за своя състезател, тъй че няма да има проблем двата клуба да се схванат. обаче нееднократно съобщи в прав текст, че желае да остане в сегашния си тим, в който постоянно е мечтаел да играе.

Във въпросния диалог сред двамата Тен Хаг е уверил Де Йонг, че цялата игра на тима в халфовата линия ще се върти към него и той ще бъде „ диригент на оркестъра “. По принцип сходна роля Де Йонг изпълняваше и в Аякс, когато негов треньор бе точно Тен Хаг. Освен това мениджърът е заречен на полузащитника, че ще бъде със статута на корав титуляр на " Олд Трафорд ". Все още обаче не е ясно дали с всички тези заричане Тен Хаг е съумял да убеди Де Йонг.

Снимки: Imago
 Меси: Първата година в Париж ми донесе доста страсти Меси: Първата година в Париж ми донесе доста страсти 9 юни | 18:05 394 2  Раул де Томас отпадна от състава на Испания Раул де Томас отпадна от състава на Испания 9 юни | 17:42 329 0  ПСЖ с интерес към бранител на Интер ПСЖ с интерес към бранител на Интер 9 юни | 17:42 471 1  От Рома отхвърлили мегаоферта на Нюкасъл за Пелегрини От Рома отхвърлили мегаоферта на Нюкасъл за Пелегрини 9 юни | 17:22 1494 0  ФИФА изхвърля Еквадор от Световното, само че очакванията на Италия са дребни ФИФА изхвърля Еквадор от Световното, само че очакванията на Италия са дребни 9 юни | 17:00 3932 3  Още един нападател може да последва Левандовски и да пожелае да напусне Байерн Още един нападател може да последва Левандовски и да пожелае да напусне Байерн 9 юни | 16:48 1709 0 Виж всички Водещи Новини  Стойчо Младенов с остри думи за Гриша Ганчев Стойчо Младенов с остри думи за Гриша Ганчев 9 юни | 17:15 11919 61  Вижте всички евентуални противници на ЦСКА - София, Левски и Ботев (Пд) в Лигата на конференциите Вижте всички евентуални противници на ЦСКА - София, Левски и Ботев (Пд) в Лигата на конференциите 9 юни | 12:39 28866 103  Ще забележим ли светлина в тунела? Ще забележим ли светлина в тунела? 9 юни | 07:25 24482 192  Очаквайте онлайн: Балкан - Рилски състезател, мач №4 Очаквайте онлайн: Балкан - Рилски състезател, мач №4 9 юни | 17:46 729 0  Димитър Евтимов преподписа с ЦСКА - София Димитър Евтимов преподписа с ЦСКА - София 9 юни | 14:17 9047 20 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР