Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри, че клубът

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри, че клубът
Коментари Харесай

Тен Хаг разкри какво решение е взел клуба за Каземиро и отказа да коментира Ман Сити

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг разкри, че клубът е решил да не апелира аления картон на Каземиро, който бразилецът получи в дуела с Кристъл Палас. Нидерландецът е на мнение, че решението е било неверно, само че все пак не има вяра, че клубът би имал триумф при вероятно обжалване. Това значи, че Каземиро, чието мощно показване е основен фактор за положителната форма на „ алените дяволи “, ще пропусне идните две срещи с Лийдс, както и гостуването на Лестър.

„ Обмисляхме опцията да апелираме, да. За мен този картон си остава погрешно решение, само че не мисля, че имаме късмет с процедурата по обжалването. Трябва да играем с тези, с които разполагаме. Имаме доста положителни футболисти в нашия състав. Каземиро и Марсиал няма да са разполагаем. Същото важи и за Мактоменей и Антони “, съобщи Тен Хаг.

Нидерланецът разяснява и значимостта на дербито с Лийдс: „ Това е Войната на розите. Голям мач. Това е част от историята на Англия. Имаме и дербита с Манчестър Сити и Ливърпул, само че за нашите почитателите този дуел значи доста. Играчите са наясно с това и знаят какво би трябвало да създадат “.

Тен Хаг обаче отхвърли да разяснява новината за повдигнатите обвинявания от страна на Премиър лийг против градския противник Манчестър Сити: „ Нямам мнение за това. Не съм тук поради финансовите разпореждания. Аз съм футболен управител и би трябвало да се придържам към това`.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР