Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че е
Коментари Харесай

Ерик Тен Хаг: Неприемливо е такова лошо начало

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг призна, че е със смесени усеща след равенството 2:2 в дербито с Лийдс. От една страна той се радва, че играчите му въпреки всичко се добраха до хикса, макар че губеха с два гола, само че въпреки това той искаше успеха непременно и за него това са изгубени две точки.

" Със смесени усеща съм. С оглед развиването на мача, би трябвало да сме удовлетворени от точката, само че в действителност изпуснахме две. Лошото начало е недопустимо, изключително в такова дерби, в което би трябвало да си подготвен за борба и да поемеш отговорност.

Ние не направихме това. Играчите изглеждаха сюрпризирани от мощното начало на противника, само че не и аз. Знаех, че те ще бъдат нападателни, че ще влизат крепко в единоборствата и тъкмо това и стана.

Създадохме положителни положения. Гарначо имаше две, Забитцер също, ударът с глава на Рафаел. До полувремето трябваше към този момент да сме изравнили.

Но, когато започнеш втората част по същия метод както първата, самичък си усложняваш живота. Поздравявам тима за устойчивостта и борбеността. Вкарахме два отборни гола ", съобщи Тен Хаг.

Той обърна особено внимание на създателя на втория гол Джейдън Санчо, който наподобява стартира да навлиза във форма след травмата.

" С включването му в игра желаех да трансформира динамичността. В оня миг не бяхме в мача. За благополучие съумях, тъй като вкарахме два гола. Щастлив съм за Санчо, той към този момент се завърна. Всички знаем какъв необикновен футболист е и имам вяра, че той може да има огромно въздействие и ще укрепи тима ни ", счита нидерландецът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР