Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг похвали своите играчи

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг похвали своите играчи
Коментари Харесай

Тен Хаг: Бяхме решени да спече | BGNES

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг похвали своите играчи за показания темперамент при успеха над Брайтън с дузпи в полуфиналите за Купата на Футболната асоциация. " Червените дяволи " имаха съществени проблеми в постоянното време и продълженията, в които не паднаха голове, само че бяха безгрешни при дузпите и означиха 7 от 7, с цел да си обезпечат среща с градския противник Манчестър Сити във финала на шампионата.

" Предишният ни мач в Севиля беше най-лошият през сезона. Днес доказахме, че можем да се оправяме след такива разочарования, само че в този момент би трябвало да стартираме да се оправяме по-добре при неприятни моменти в самите мачове и при гостуванията. Важно е да направляваме страстите си, да сме задружни и да обръщаме мачове. Показахме, че сме физически и душевен мощни. Бяхме решени да спечелим този мач ", разяснява Тен Хаг след триумфа, пристигнал след победна дузпа на бранителя Виктор Линдельоф.

Наставникът на Брайтън Роберто де Дзерби изрази отчаяние от загубата. " Заслужавахме да спечелим, тъй като играхме по-добре и създадохме повече положения. Имахме проблеми в средата на второто полувреме, само че през останалото време контролирахме събитията и играхме в тяхната половина. Казах на Соли Марч, че и аз съм бил състезател и съм пропущал доста дузпи и това не е проблем. Той беше един от най-хубавите играчи на терена, гордея се с него, изключително през днешния ден ", сподели Де Дзерби по отношение на Марч, който направи единствения пропуск при дузпите. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР