Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отново заяви, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отново заяви, че
Коментари Харесай

Тен Хаг: Искаме още трофеи

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг още веднъж съобщи, че цел номер едно на неговия отбор е победа в утрешния конфликт с Челси, което ще подсигурява на отбора присъединяване в Шампионската лига през идната година. Нидерландският експерт приказва и за това, че “червените дяволи ” към момента са план в развиване, само че желаят да продължат да печелят титли, откакто към този момент сграбчиха Купата на лигата, а по-късно повече от седмица ще играят и край за Купата на Англия против градския противник Манчестър Сити.

“Искаме да се състезаваме с най-хубавите, а за тази цел би трябвало да сме в Шампионската лига. Трябва да се наредим измежду първите четири отбора в Премиър лийг, което не е по никакъв начин елементарно, тъй като доста тимове се борят за тези позиции, само че ние сме един от тях. Първата ни работа е да спечелим утрешния мач, а по-късно ще вършим равносметки за представянето. Искаме да печелим титли, взехме един, желаеме да вземем още. Ние сме план, към момента се развиваме и имаме вяра, че вървим в вярната посока, само че постоянно може по-добре, тъй като просто добре не е задоволително, ” съобщи Тен Хаг.

След това той удостовери, че Маркъс Рашфорд, който бе болен и пропусна мача с Борнемут ще е разполагаем. В същото време отговори и на въпроси свързани с Антъни Марсиал, за който напоследък се написа, че ще напусне “Олд Трафорд ” през лятото.

“Когато Марсиал беше разполагаем, ние играхме по-добре, тимът печелеше мачове, а той бележеше голове, само че за тази цел би трябвало да е здрав. Ако не си разполагаем, не можеш да вкарваш. Рашфорд възобнови тренировки през вчерашния ден и наподобява като че ли ще е разполагаем. Все отново през днешния ден ще забележим по какъв начин е той, по какъв начин се възвръща и тогава ще решим, ” изясни нидерландският експерт.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР