Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана много разочарован

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана много разочарован
Коментари Харесай

Тен Хаг: Ериксен носи много високо качество на отбора, разочаровани сме

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг остана доста отчаян от доказаната малко по-рано вест, че Кристиан Ериксен няма да е разполагаем няколко месеца. Халфът получи контузия през уикенда в дуела против Рединг и ще може да се завърне на терена едвам в края на април или началото на май.
 Тежка контузия застигна Кристиан Ериксен
Тежка контузия застигна Кристиан Ериксен

Ще отсъства до началото на май?

" Разбира се, че и ние, и той сме разочаровани, само че това са неща, които се случват във футбола на високо равнище. Трябва да се оправим. Имаме положителни футболисти в тази зона, които ще би трябвало да запълнят празнината оставена от Ериксен. Никога не можеш да я запълниш изцяло, тъй като всеки състезател има лични характерности, той носи високо качество, както и удари в последната третина, само че ще би трябвало да намерим метод. Това не значи, че би трябвало да сме по-малко сполучливи. Вече приказвах в предни моменти, че Фред си партнира с Каземиро в националния отбор на Бразилия, тъй че това споделя нещо за неговото равнище и какво може да способства за тима, " съобщи Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед на следващия ден ще изиграе втория мач от полуфиналния конфликт против Нотингам Форест за Купата на лигата. Първата среща приключи 3:0 в интерес на " алените дяволи ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР