Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, обяви добри

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, обяви добри
Коментари Харесай

Тен Хаг най-сетне получи добри новини за контузените в състава

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, разгласи положителни вести преди дербито с Тотнъм в неделя, откакто няколко от дълготрайно контузените футболисти ще могат да се завърнат. Нидерландецът също по този начин уточни, че друга част от футболистите с проблеми също към този момент са покрай завръщане, само че ще се нуждаят от още малко време преди да са изцяло подготвени.

„ В последните няколко дни Лисандро Мартинес тренира, Каземиро и Люк Шоу също, тъй че те се завръщат и ще бъдат в групата. Антъни също, Ериксен беше болен през седмицата и също се завръща, както и Амад Диало. Ще имаме по-голям избор за стартовия състав, както и по-солидна аварийна пейка. Има играчи, които са крачка напред - Мартинес, Каземиро. Мейсън Маунт също ще се завърне, само че ще се нуждае от още малко време, това важи и за Тайрел Маласия. Виктор Линдельоф също скоро ще е на линия, само че ще отнеме още няколко седмици, с цел да е подготвен да играе. Положително е, че се завръщат, само че не съм сигурен, че вярната дума е, че съм омекотен “, съобщи Тен Хаг.

Бившият треньор на Аякс означи, че неделният съперник Тотнъм играе прелестен за окото футбол и е прелестен за гледане, само че също по този начин не пропусна да означи, че „ алените дяволи “ са доминирали над „ шпорите “ при започване на срещата сред двата отбора в края на август в Лондон и невъзможността да вкарат гол в последна сметка е довела до отрицателния резултат в края.

„ Неделята е най-важна и аз съм концентриран върху нея. Тотнъм се промени много, играят самодеен футбол и са приятни за гледане, само че също по този начин съумяха да реализират позитивни резултати. През август играхме против тях и в първите 35 минути доминирахме, трябваше да поведем, само че не го направихме, тъй че сами би трябвало да изковем шанса си, да поемем контрола в мача и да се възползваме от възможностите си. Това, което в последна сметка се желае от един тим, е да е постоянен, да няма значение, че променяш един или двама играчи. Но не и толкоз доста промени, колкото на нас ни се наложи да вършим през последната година. Това попречи на крайната цел, тъй като нямахме опция да играем с един състав, да избираме от най-хубавото и в последна сметка да предприемем обединен метод към срещите “, разяснява още нидерландецът.

Специалистът бе запитан да разяснява и слабото показване на Антони, който е измежду най-критикуваните играчи на Манчестър Юнайтед.

„ Споменахте успеваемостта му в Аякс. Смятам, че нещата са доста елементарни. Проблемите му отвън терена повлияха на представянето му. Първата година се показа добре, както и по време на предсезонната подготовка и първите два мача от сезона, като да вземем за пример с Тотнъм, когато игра добре. От момента, в който бе отхвърлен и по-късно се завърна, не се показва на равнище, не демонстрира това, което се чака от него. Той е сподели, че може да се показва на високо равнище, както и в Шампионската лига, кадърен е на основни подавания, центрирания, завършващ удар. Висшата лига е на по-високо равнище, само че той е кадърен да се оправи “, приключи Тен Хаг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР