Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, няма желание

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, няма желание
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед не бърза да се разделя с шотландски национал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, няма предпочитание да се разделя с полузащитника Скот МакТоминей през януари, оповестява 90min. Шотландският национал се трансформира във значим състезател за нидерландеца, с цел да си разреши да го загуби, макар че клубът се опита да го продаде през лятото. Уест Хем беше покрай сключването на договорка за 50 милиона паунда за МакТоминей, който също притегли интерес от страна на Нюкасъл.

Но звездата на Шотландия е впечатлил клубния си управител по време на тренировките, а също и в уговорката си към Юнайтед. Той избави „ алените дяволи “ предишния уикенд против Брентфорд, откакто се появи като запаса и означи два гола в добавеното време, с цел да донесе цялостен поврат и победа за своя отбор. МакТоминай демонстрира отлични игри и за страната си, като против Испания означи гол от зрелищен свободен удар, който обаче противоречиво беше анулиран.

Manchester United are in no hurry to sell Scott McTominay, sources have confirmed to 90min, but would consider a deal if the price was right.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР