Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг намери слабости в

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг намери слабости в
Коментари Харесай

Тен Хаг след 3:0: Доволен съм, но една грешка можеше да обърне целия мач

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг откри недостатъци в представянето на тима, без значение от безапелационната победа с 3:0 над Нотингам Форест в първия полуфинал посред им за “Карабао Къп ”. 

“Доволен съм от това, че контролирахме мача в продължение на всичките 90 минути. Имаше един епизод, който можеше да обърне хода на дуела и в това отношение би трябвало още да работим, само че като цяло всичко беше под наш надзор. Съперникът ни изненада със промяната на тактиката си, а не биваше. Именно в това би трябвало да се подобрим, в случай че желаеме да се изкачим на върха. Такива обстановки са неприемливи ”, разяснява Тен Хаг. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“Едва не позволихме на Нотингам да се върне в мача, и то след толкоз мощно начало от наша страна. През второто полувреме действахме по-кокпактно и в точния момент парирахме всички опити на противника да заплаши вратата ни. В реванша би трябвало да създадем същото. Ще се подготвим и ще изработим проект. Важното е футболистите да запазят концентрацията си ”, продължи нидерландецът. 

Естествено, той не пропусна да означи следващия мощен мач на Маркъс Рашфорд. Нападателят на “червените дяволи ” има общо 18 гола от началото на сезона и 10 в 10 дуела след Световното състезание. 

„ Никой не може да спре Рашфорд да вкара, когато е в въодушевление и с вярната настройка. Надявам се да остане съсредоточен и да продължи с положителната форма. Отборът доста му оказва помощ, тъй като съумяваме да създадем значими подавания, когато Маркъс се е освободил ”, съобщи Тен Хаг.

„ Много значимо беше, че Ваут Вегхорст означи първия си гол като състезател на Манчестър Юнайтед, тъй като за един нападател са значими попаданията, посредством тях идва и самочувствието. Вегхорст пресира по впечатляващ метод, само че задачата на един централен нападател е да вкарва голове, а пресата е задача, която му е сложена “, добави наставникът на Юнайтед.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР