Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг коментира, че централният

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг коментира, че централният
Коментари Харесай

Не е шега: Тен Хаг хвали Магуайър

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг разяснява, че централният бранител Хари Магуайър е имал в действителност положително Световно състезание с отбора на Англия и го прикани да покаже същата форма в клуба, когато мачовете във Висшата лига се възобновят.

Магуайър загуби мястото си в първия тим на Юнайтед през август, само че 29-годишният футболист беше титуляр във всеки мач за Англия на Мондиала в Катар, където британците бяха отстранени на четвъртфиналите от защитаващия купата си отбора на Франция.

" Ясно е, че той е задоволително добър, с цел да играе на най-високо равнище ", сподели Тен Хаг по време на подготвителния лагер на " алените дяволи " в Испания, представен от " Ройтерс ".

" Магуайър имаше интервал в Манчестър, когато се представяше неприятно и по-късно, несъмнено, имаше компликации. За Англия той има положителни мачове съвсем от самото начало. Искаме да ги придвижи в Манчестър Юнайтед, с цел да може да помогне на тима ", добави мениджърът.

" Мисля, че той направи положително Световно състезание. Беше в действителност непрекъснат. Когато играе със самочувствие, като в този момент, Хари е извънредно значим състезател за нас и това е, което всички чакат ", сподели още Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед възобновява акцията си на 21 декември с домашен мач за Купата на Лигата против Бърнли, преди да одобри Нотингам Форест във Висшата лига на 27 декември.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР