Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг каза, че не

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг каза, че не
Коментари Харесай

Тен Хаг: Санчо не е в никак добро състояние

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг сподели, че не е сигурен по кое време Джейдън Санчо ще се завърне в първия тим и че отсъствието на крилото се дължи на композиция от душевен и физически фактори.

Санчо, който не беше извикан за акцията на Англия за Световното състезание в Катар, тренира настрана от тима на Юнайтед през последните седмици и не взе участие в другарските им мачове против испанските Кадис и Реал Бетис. 22-годишният състезател пропусна и последните четири мача на “червените дяволи “ преди паузата на Световното състезание заради заболяване.

„ Той не е задоволително здрав, с цел да бъде тук. Първо не го видяхме в последните мачове за Юнайтед. Така че той не беше в вярното положение, в вярното фитнес положение, тъй че в този момент той е на самостоятелна стратегия и ние желаеме той да приключи тази стратегия и се надяваме, че ще го забележим да се върне скоро. Искаме да го върнем допустимо най-бързо, само че не мога да дам прогноза по кое време ще стане това “, съобщи Тен Хаг.

Санчо стартира добре сезона, вкарвайки голове при успехите в шампионата над Ливърпул и Лестър, само че крилото не е отбелязал нито един гол и е записал единствено една асистенция от средата на септември. Тен Хаг сподели, че проблемите на Санчо се свеждат до „ композиция от физически, само че също и душевен “. Юнайтед се завръща в игра на 21 декември с домашен мач за Купата на Лигата против Бърнли, преди да одобри Нотингам Форест във Висшата лига на 27 декември.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР