Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е все по-склонен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е все по-склонен
Коментари Харесай

На Ерик тен Хаг започва да му писва от поведението на Роналдо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е все по-склонен да се раздели с нападателя Кристиано Роналдо. На нидерландеца стартира да му писва от държанието на 37-годишния португалец, който с нищо не оказва помощ за излизане от сложната обстановка, в която отборът се намира, написа " Атлетик ".

Роналдо първо пропусна цялата подготовка на " алените дяволи " заради " персонални аргументи ". Впоследствие се появи въз основата с сътрудника си и изиска трансфер. Междувременно Тен Хаг от самото начало правеше старания да убеди португалеца да остане. Той искаше да има опитния футболист разполагаем и се надяваше, че може да разчита на него да е водачът, който да поведе тима в вярната посока.

След като се оказа, че няма доста искащи да го привлекат, Кристиано реши да приключи протеста си и да се завърне на " Олд Трафорд ". Това обаче не се отразява доста добре на ситуацията в съблекалнята. Твърди се, че той постоянно седи самичък по време на обяд и страни от съотборниците си. Освен това той непрекъснато недоволства по време на тренировки и спори с наставника поради високата преса, която той желае да постанова.

Освен това по време на загубата с 0:4 от Брентфорд Роналдо не сподели нищо впечатляващо с играта си, само че за сметка на това единствено ръкомахаше и се сърдеше на грешките на съотборниците си. След мача пък той още веднъж не поздрави почитателите на " Червените дяволи ", след което замени думи с помощник-треньора Стив Макларън.

Всичко това е предиздвикало Тен Хаг внезапно да промени позицията си по отношение на Роналдо и той към този момент не го желае в състава си. Шефовете също са склонни да го продадат, само че преди този момент желаят да са сигурни, че могат да му намерят заместител. За момента обаче това се оказва сложна задача, като клубът се размина с много имена, измежду които Мауро Икарди, Раул де Томас, Марко Арнаутович и Алваро Мората. Така обстановката остава патова, само че нищо чудно тя да се промени до края на трансферния прозорец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР