Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е поел риск

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е поел риск
Коментари Харесай

Тен Хаг не си поплюва: Рашфорд трябва да се научи да спазва дисциплина

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е поел риск да остави Маркъс Рашфорд на аварийна пейка поради проблеми с дисциплината на британския национал.

Рашфорд призна, че е спал и е просрочен за срещата на тима, стартира като запаса в гостуването против Уулвърхемптън в новогодишната нощ и това беше неговото наказване. Той влезе през второто полувреме и означи победния гол при триумфа за Юнайтед с 1:0.

" Може би е риск, само че в случай че желаете да развиете нещо, с цел да създадете печеливша настройка и просвета, би трябвало да вървите по този път ", сподели Тен Хаг, представен от Ройтерс.
 Атлетико (Мадрид) сложи ултиматум на Юнайтед за Жоао Феликс
Атлетико (Мадрид) сложи ултиматум на Юнайтед за Жоао Феликс

Ето какво гласи той

" Ако позволите на играчите да бъдат недисциплинирани, в случай че те не дават отговор на стандартите, полезностите, разпоредбите, които сме открили дружно, тогава това ще се върне и ще ви удари в лицето, тъй като на терена е належащо да има голяма дисциплинираност, с цел да се побеждава в мачовете ", добави още експертът от Нидерландия.

25-годишният Рашфорд преоткри формата си под управлението на Тен Хаг и означи 13 гола във Висшата лига в 24 мача досега.

" Бях изцяло уверен, познавайки Маркъс от седем-осем месеца, че мога да чакам тази вярна реакция, която той сподели ", добави Ерик загар Хаг.

Юнайтед ще одобри Чарлтън на четвъртфиналите в шампионата за Купата на лигата във вторник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР