Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че не се

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че не се
Коментари Харесай

Пеп отхвърли всякакви притеснения за Халанд

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че не се тормози от обстоятелството, че Ерлинг Хaланд не се разписа в дебюта си. Първият мач на норвежеца за "гражданите " беше против Ливърпул за "Къмюнити Шийлд ". Мърсисайдци завоюваха с 3:1, а Хaланд се регистрира с два огромни пропуща.

"Той имаше шансове - два или три първото полувреме и един в края. Бори се доста, движеше се добре, беше на позиции. Добре е за него да види действителността в нова страна и ново състезание. Не вкара, само че той има невероятни качества и ще стартира да бележи ", съобщи Гуардиола.

"Не се тормозя за него. Щях да се веселя да победим и той да се разпише, само че действителността е, че ни предстоят 11 месеца, които ще бъдат толкоз натоварени. Със Световното състезание ще играем на всеки три дни и той ще ни помогне ", добави той.

Попитан за пропуща на Халанд в края на мача, Пеп отговори: "Той е мощен. Следващия път ще прати топката в мрежата. Това е футбол. Имаше и анулиран гол, тъй като топката излезе от игра. Когато вкара гол в Съединени американски щати, всички приказваха какъв брой е впечатляващ ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР