Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че изтощителните изисквания

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че изтощителните изисквания
Коментари Харесай

Гуардиола пак се оплака от програмата: Това се превръща в проблем, когато има много контузии

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че изтощителните условия към футболистите в тима и натоварената стратегия значат, че той ще бъде заставен да прави промени в състава в идващите седмици, с цел да отбрани здравето на играчите.

Сити има четири идни дуела в идващите 11 дни. Първият от тях е във вторник вечер в Шампионската лига против сръбския Цървена звезда на " Итихад ", а в събота следва мачът с Нотингам от Висшата лига. Следват дуели с Нюкасъл за Купата на лигата в Англия на 27 септември и посещение на Уулвърхямптън три дни по-късно.
 Гуардиола похвали ново попълнение на Манчестър Сити
Гуардиола похвали ново попълнение на Манчестър Сити

Сити се пребори с закъснение от 0:1 на полувремето, с цел да изравни в границите на секунди след подновяването на играта посредством Доку

Гуардиола призна, че е обезпокоен от въздействието на натоварената стратегия върху футболистите.

" Това се трансформира в проблем, когато има доста травми. Проблемът е, че се натрупват мачове. Имаме среща за Купата на лигата против Нюкасъл и скърбя, само че ще би трябвало да използваме някои играчи от втория тим. Кевин де Бройне още е отвън игра, както и Джон Стоунс, Матео Ковачич и Джак Грийлиш.

В момента въпросът е футболистите да могат да се възстановят и да бъдат във допустимо най-хубавото си положение. Момчетата играят и за националните си тимове, пътуват от Боливия, от Бразилия, тъй че за тях е много изтощително ", продължи испанският треньор на Манчестър Сити.

Пеп Гуардиола добави, че не е сюрпризиран от положителното положение на Кайл Уокър. " Работя с него към този момент седем години и не съм сюрпризиран. Получил е родителите си положителни гени ", сподели той.
 Манчестър Сити победи Уест Хям с 3:1
Манчестър Сити се поизмъчи, само че надделя Уест Хям като посетител

Двубоят предложи доста положения, като Гражданите изоставаха на почивката, само че след нея прекатурнаха нещата в своя полз
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР