Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че е уверен,

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че е уверен,
Коментари Харесай

Гуардиола: Загубата от Барса няма да се отрази на Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че е убеден, че тежката загуба от Барселона няма да се отрази на Ливърпул в оставащите им мачове до края на сезона. Мърсисайдци бяха в доста мощна серия, само че в сряда изгубиха гостуването на “Ноу Камп ” от полуфиналите на Шампионската лига с 0:3. В събота “червените ” имат нов доста значим мач – посещение на Нюкасъл от предпоследния кръг на Висшата лига.

“Не мисля, че това ще им се отрази. Мисля, че мачът бе извънредно добър, и двата тима бяха невероятни. Ливърпул се показаха фантастично и за мен бе приятност да ги виждам. Те се бориха крепко. Разбира се, че мачът им с Нюкасъл няма да е елементарен, както и нашият с Лестър няма да е елементарен, тъй че ще забележим какво ще стане, само че те ще са доста добре готови, с цел да завоюват мача ”, разяснява Гуардиола преди дуела с Лестър в понеделник. “Ливърпул може да се гордее от представянето си против Барселона. Те играха на най-трудния стадион в света с доста кураж и темперамент. Меси направи разликата, само че отбраната на Барселона също бе на доста високо равнище ”, добави някогашният ментор на каталунците.

Два кръга преди края Манчестър Сити има точка преднина пред втория Ливърпул, като победи на “гражданите ” над Лестър и Брайтън в последните им два мача ще им обезпечат купата в Англия. Гуардиола обаче разкри, че отборът може да бъде без двама от главните си футболисти в решаващите срещи – Кевин де Бройне и Фернандиньо. “Не съм приказвал с докторите, тъй като те към момента са във фитнеса, което значи, че не са покрай завръщане ”, разгласи испанецът. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР