Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, засипа с похвали

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, засипа с похвали
Коментари Харесай

Гуардиола за РБ Лайпциг: Имат фантастичен тим

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, засипа с похвали Република България Лайпциг след успеха на англичаните с 6:3 против немския противник в мача от първия кръг в група А на Шампионската лига.

"Те имат млад тим, доста нападателен и мощен. Фантастичен отбор. Лайпциг е едно положително обръщение за футбола. Качествата на нашите играчи бяха по-добри в този мач и по тази причина спечелихме. Но против Лайпциг в никакъв случай нямаш възприятието, че мачът е завършил. Те в никакъв случай не се предават. Това е огромен комплимент за противника ", разяснява Гуардиола.

"Лайпциг има специфичен метод да нападна, играе всичко или нищо. Знаехме това и не бяхме сюрпризирани. Беше хубаво, че успявахме да отговаряме бързо и скоро след техните голове и ние вкарахме. След 2:1 съвсем незабавно стана 3:1, а след 3:2 направихме 4:2 няколко минути по-късно. Това доста ни оказа помощ ", сподели още испанецът.

"Реализирахме 16 гола в последните ни три семейства ", посочи той.

Наставникът на Сити похвали Джак Грийлиш, който дебютира в Шампионската лига с попадение и асистенция.

"Той демонстрира израстване с всяка среща. Надявам се това да беше единствено първият от многото му положителни мачове за нас в Шампионската лига ", сподели Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР