Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола смята, че поведението му

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола смята, че поведението му
Коментари Харесай

Гуардиола: Върша глупости по време на мач

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола счита, че държанието му край страничната линия по време на мачовете не носи огромен смисъл. Както е известно, каталунецът постоянно ръкомаха, крещи на играчите си и има навика да рита топката, когато тя е наоколо до него.

"По време на мачовете е напряко неуместно това, което върша, тъй като то не носи огромен смисъл. Играчите не ме чуват. В тези моменти, когато съм доста нервозен и обезпокоен за протичащото се, аз нуждая се да избухвам. Но се надявам, че отсега нататък, когато остарея, ще мога да се управлявам ", разяснява Гуардиола.

"В началото на сезона си споделих - "Пеп, тази година ще бъдеш по-спокоен ". И считам, че започнах да се усъвършенствам, въпреки и с малко. Дори на подготвителния терен аз съм си аз. Искам да подобрим много неща и когато осъзнаеш, че играчите са станали най-малко малко по-добри, тогава разбираш повода да си управител. Това е фантастично. Би било същинско злополучие, в случай че ние не бяхме по-добри от предишния сезон, само че в този момент усещам, че сме солидни. А дали тимът ще е добър, зависи от дребните неща ", добави Пеп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР