Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола смята, че подобрението на

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола смята, че подобрението на
Коментари Харесай

Гуардиола: Нормално е Юнайтед да е на това ниво

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола счита, че подобрението на отбора на Манчестър Юнайтед през този сезон не е изненада.

От успеха им против Ливърпул на 22 август нито един отбор във Висшата лига не е спечелил повече точки от Юнайтед, който победи в 11 от 15 си мача, като Арсенал има с една среща по-малко за същия интервал. Отборът на Тен Хаг завоюва и последните си осем следващи мача във всички шампионати.

" Подобрението е очевидно, освен резултатите ", сподели Гуардиола на конференцията си, представен от " Ройтерс ". " Винаги съм имал възприятието на " Олд Трафорд " и " Етихад ", че да сложни мачове. Ще бъде атрактивен мач, двата тима ще опитат да играят. Има доста качествени футболисти ", сподели испанецът.

" Това е Манчестър Юнайтед. С Оле (б. а. - Гунар Солскяер) бяха близо. Не знам какво стана идващия сезон. Нормално е Юнайтед да е на това равнище. Това не ме изненадва. Ето за какво шампионата е толкоз мъчно ", сподели още Гуардиола.

" Има още доста мачове да се изиграят, само че това е огромна седмица. След загубата от Саутхямптън не се тормозя за титли, би трябвало да демонстрираме кои сме във всеки мач ", добави той.

Пеп Гуардиола разкри, че бранителят Джон Стоунс няма да бъде подготвен да стартира мача на " Олд Трафорд ".
 Оправдаха Бенжамен Менди по шест обвинявания за обезчестяване
Оправдаха Бенжамен Менди по шест обвинявания за обезчестяване

Прокурорът съобщи, че ще изиска нов правосъден развой за последните две обвинения
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР