Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се закани, че следващия

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се закани, че следващия
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Шоуто трябва да продължи

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се закани, че идващия сезон тимът му ще окаже много по-сериозна опозиция на Ливърпул в битката за купата.

" Ще накараме Ливърпул да го усети идващия сезон. Трябва да създадем повеме. Футболът ти оказва помощ да разбешеш и да приемеш, че различен тим е по-добър. В спорта би трябвало да се доказваш всякога ", бяха част от думите на испанеца на днешната конференция преди утрешния дуел сред мърсисайдци и Сити.

" Изключително сме удовлетворени от това, което сме свършили и това, което вършим, само че за спортистите това не е задоволително. Миналото си е минало, той остава в спомените ни, само че шоуто би трябвало да продължи. Това е нов стадий в живота ни ", метафизичен разяснява Гуардиола.

Man City manager Pep Guardiola fires warning at Premier League champions Liverpool https://t.co/MY3wQT53qN
— Rikoafrian (@Rikoafriann) July 1, 2020
Той изрази уважението си от сътрудника си Юрген Клоп, откакто германецът го записа с похвали по-рано денем: " Мисля, че първо като човек. Не го познавам толкоз добре, само че му се удивлявам, както и на метода, по който играят тимовете му. Това е плюс за света. Подобен управител оказва помощ доста. Той желае да печели, аз желая да печели. Той е мой сътрудник и аз желая да имам положителни връзки с мениджърите. Не сме близки, не се чуваше всеки ден, само че имаме някакви връзки. "
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР