Мениджърът на Манчестър Сити“ Пеп Гуардиола се извини на нападателя

...
Мениджърът на Манчестър Сити“ Пеп Гуардиола се извини на нападателя
Коментари Харесай

Гуардиола се извини на Габриел Жезус за дузпата

Мениджърът на „ Манчестър Сити “ Пеп Гуардиола се извини на нападателя на отбора Габриел Жезус, откакто подреди на бразилеца да отстъпи осъществяването на дузпата в мача с „ Ливърпул “ на Риад Марез.

Марез изпрати удара си от бялата точка над вратата на мърсисайдци, а " жителите " пропуснаха да реализират скъпа победа в борбата за купата, като дуелът приключи 0:0. След срещата Гуардиола призна, че той е наредил на Жезус да отстъпи осъществяването на Марез.

" Жезус искаше да я извърши. Съжалявам. Решението бе мое. На тренировките всеки ден виждам по какъв начин Марез извършва дузпи и това ми даде убеденост. Това ще е добър опит за него, идващия път ще вкара ", разяснява испанският експерт след срещата.

Междувременно централният бранител на „ Ливърпул “ Върджил ван Дайк призна, че е направил нарушаване против Лирой Сане в обстановката за дузпата, макар че неговите съотборници оспорваха решението на Мартин Аткинсън. " Това беше дузпа и аз го споделих на съдията. Не трябваше да върша единоборството, само че се веселя, че не получихме гол. Бях доста благополучен, че топката не влезе във вратата ", показа холандският национал. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР