Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, призна, че за него

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, призна, че за него
Коментари Харесай

Гуардиола: Много ни е тежко, трябва да оправят ВАР

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, призна, че за него и тимът му е доста тежко да одобри равенството с Тотнъм, откакто гол на „ жителите “ в продължението на дуела бе анулиран след решение на Видео асистент-рефера.

На „ Етихад “ първенците преобладаваха тотално, само че трябваше да се задоволят единствено с точка след равенството 2:2, а попадение на Габриел Жезус в продължението бе анулирано поради игра с ръка на Лапорт в по-ранен стадий. Сити имаха и основателни искания за дузпа за нарушаване против Родри през първата част, само че тогава ВАР не се намеси.

„ Мислех, че сме завършили с това след мача с Тотнъм предишния сезон, само че в този момент е същото. Случва ни се за повторно и е доста тежко. Наистина е тежко, само че това е ситуацията. Случи се с Уулвс предходната седмица и видяхме в мача за Суперкупата, Адриан не беше на голлинията си при решаващата дузпа. Трябва да оправят ВАР. Невероятно е, че не ни дадоха дузпа през първото полувреме, а в края анулираха гола ни “, разяснява Гуардиола след дуела.

„ Сигурен съм, че хората са удовлетворени от представянето ни през днешния ден, просто би трябвало да работим по-здраво върху реализирането на възможностите ни “, добави Пеп, откакто тимът му имаше 30 удара към противниковата врата, само че стигна единствено до два гола. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР