Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че отборът му

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че отборът му
Коментари Харесай

Гуардиола: Това е един от моментите, в които съм най-горд, че съм в Манчестър Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че тимът му няма да не помни разочарованието от мача с Реал Мадрид. Той сподели това на конференцията преди мача на отбора му с Нюкасъл в неделя.

"Не сме говорили. Никакви думи не могат да ни оказват помощ за това, което усещаме всички ", прям бе испанецът.

Той не скри, че тимът му към момента е шокиран след отпадането. "Въпрос на време е. Трябва да спим, колкото е допустимо по-добре и да мислим за идната си цел ", сподели още Гуардиола.

"Как е допустимо да го забравим? Ще играем против Нюкасъл със загатна за това ", призна той.

"Това, което изживяхме в Мадрид, ще ни послужи за бъдещето като клуб и като тим. Хората не си дават сметка, само че аз ви споделям, че това е добре за нас ", има вяра експертът.

"Събота ще се съберем за първи път дружно. Ще приказваме за това кои сме като тим, за това какво направихме на полуфиналите, за това какъв брой положителни бяхме, освен в тези два мача, само че и през целия сезон, и ще опитаме още веднъж да бъдем в последните седмици ", увери Гуардиола.

"Това е може би един от моментите, откогато съм треньор, в които аз съм най-горд, че съм в този клуб. До последния ден ще дадем всичко от себе си ", даде обещание Пеп Гуардиола.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР