Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че неговият тим

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че неговият тим
Коментари Харесай

Гуардиола: Титлата е близо, но все още нищо не е приключило


Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че неговият отбор е доста покрай това да победи с купата във Висшата лига. След впечатляващото си показване досега през сезона „ жителите “ са безапелационен водач в класирането, с преднина от 16 точки пред втория Манчестър Юнайтед. Въпреки сериозния задатък в подреждането, Гуардиола въпреки всичко предизвести своите играчи да останат съсредоточени и да не честват авансово първото място.

„ Близо сме, няма по какъв начин да го отречем. Но към момента нищо още не е завършило и по тази причина не можем да си позволим никакво разпределяне. Най-важното нещо е, че всичко е в нашите ръце и ние дефинираме ориста си “, съобщи испанският ментор пред Sky Sports.

За да си подсигуряват купата предварително „ жителите “ би трябвало да запишат пет победи в последните си 10 мача. В идващия кръг играчите на Пеп Гуардиола одобряват на своя „ Етихад “ сегашния първенец Челси. „ Към момента те към момента са настоящите първенци, като нашата цел е да им отнемем короната “, добави още експертът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР