Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, прие спокойно равенството

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, прие спокойно равенството
Коментари Харесай

Гуардиола доволен от равенството с Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, одобри умерено равенството против Ливърпул и похвали тима си макар изпусната победа.

„ Гражданите “ имаха предимство през множеството време на „ Етихад ”, само че откакто поведоха не съумяха да стигне до втори гол.

„ Много съм удовлетворен и горделив от тима си. Справихме се доста добре. Момчетата също са щастливи, само че и въпреки всичко не изцяло, тъй като можехме да спечелим. Това обаче е футболът ” съобщи наставникът.

„ В последна сметка ограничихме противника до едвам две положения, което е ужасно. Начинът по който изграждахме офанзивите си и въздействието на Мануел Аканджи и Родри в свободни пространства, бе доста, доста положително. Защитавахме се чудесно и при статичните обстановки, тъй че стандартът ни в действителност бе висок ” добави той.

„ Когато Ливърпул играе бързо, в действителност това е хеви метъл футбол. Наберат ли скорост не можеш да ги спреш. Просто се молиш и се опитваш да се защитаваш. Сега ние се бранихме добре, за разлика от мача с Челси “, приключи испанецът.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР