Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола похвали представянето на 20-годишния

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола похвали представянето на 20-годишния
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Много съм доволен от усилията на всички играчи

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола похвали представянето на 20-годишния Майка Хамилтън, който означи първия гол за отбора при успеха с 3:2 като посетител на Цървена звезда в Белград в последна среща от група G на Шампионската лига. Сити оглави класирането с цялостен актив от 18 точки, следва Република България Лайпциг с 12, трети приключи Йънг Бойс с 4, а сръбският Цървена звезда остана на последната позиция с 1 точка.



За Хамилтън мачът в Белград бе първи при мъжете, а по-късно в дуела завоюва и дузпа за своя отбор.

" Какъв гол и какъв мач. Много съм благополучен за него. Той тренира постоянно с нас, а видяхме и качествата му един на един. Отбеляза приказен гол и създаде дузпа ", съобщи Пеп Гуардиола във връзка младока на конференцията след срещата.

" Когато не можеше да влезе в единоборство, той подаваше спомагателен пас, а в отбрана бе нападателен. Поздравления за цялата академия на клуба за работата в последната година - доста футболисти пристигнаха в състава, други продадохме и към този момент играят във Висшата лига и Чемпиъншип ", добави испанският експерт.



По мотив Калвин Филипс, който осъществя отсъдената за Манчестър Сити дузпа в 85-ата минута и направи резултата 3:1, Пеп Гуарсиола разяснява: " Той е доста добър реализатор на дузпи. Знам, че Фил Фоудън имаше упоритост да я извърши, само че Калвин е страховит в това отношение. Мачът не беше завършил и това бе за неговото самочувствие. "

" Двубоят бе сложен. Те ни пазеха по целия терен. Бяха нападателни, имаше много нарушаване. Не беше елементарно да се играе, само че в верния миг демонстрирахме качествата си ", сподели още Гуардиола.

" Много съм удовлетворен от напъните на всички и от представянето като цяло ", приключи той.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР