Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола коментира с усмивка поредната

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола коментира с усмивка поредната
Коментари Харесай

Гуардиола защити пияния Грийлиш, но ще глобява, защото не е бил поканен

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола разяснява с усмивка следващата изцепка на. Играчът бе сниман по какъв начин не е позволен в бар, като наподобява несъответстващ, а съотборниците му и Риад Марез бяха дружно с него.

" Толкова съм смутен, тъй като не ме поканиха. Не ми харесва. Следващия път може да ме поканят на вечеря, пошегува се Гуардиола. - Видеото не демонстрира тъкмо какво се е случило - вечеря дружно, трезви, любуват се дружно със съотборници. Играчите знаят рисковете, когато излизат, заради обществените медии, само че всички те бяха съвършени. Но ще бъдат санкционирани, тъй като не ме поканиха ".
 Джак Грийлиш отново се напи и стана за смях Джак Грийлиш отново се напи и стана за смях
Гуардиола за следващ път бе запитан за бъдещето му, откакто се появиха информации, че може да подпише нов контракт. Настоящият му договор е до 2023 година " Спечелихме доста и продължаваме да печелим. Ако не беше по този начин, нямаше да бъда тук след шест сезона. Все още имам контракт за година и половина. Това е доста време в света на футбола. Виждаме по какъв начин се уволняват треньори този сезон, освен в Англия, само че и по света ", бе неговият отговор.

"They will be fined...because they didn't invite me! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР