Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изненадващо обяви, че ще

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изненадващо обяви, че ще
Коментари Харесай

Изненадващо: "Сити" без звездите си срещу "Челси", ФА Къп е приоритет

Мениджърът на " Манчестър Сити " Пеп Гуардиола изненадващо разгласи, че ще даде отмора на част от звездите си в утрешния конфликт с " Челси " от 31-ия кръг на британската Висша лига. Двубоят на " Стамфорд Бридж " може да направи " Ливърпул " първенец, в случай че " жителите " не завоюват, а мърсисайдци победят " Кристъл Палас " довечера.

" Ливърпул " е на върха с 20 точки задатък пред " Манчестър Сити ", а Гуардиола от дълго време призна, че отборът му е изгубил шансове за отбрана на трофея. Испанският експерт ще прави ротации против " Челси ", с цел да разполага с най-хубавото за четвъртфиналния мач с " Нюкасъл " от ФА Къп през уикенда. Сега спечелването на тази купа, става известно, е приоритет за " Сити ".
" Ливърпул " и " Евертън " разочароваха със скучно тъждество 0:0 в дълго чаканото дерби на кръга

" Мачовете с " Челси " и " Ливърпул " са влиятелни, само че този с " Нюкасъл " е по-голям. Един край. Имаме едно мислено. Разбира се, всичко зависи от физическото положение на играчите и минутите, които са записали. Гледаме какво следва след " Челси "., съобщи Гуардиола на конференцията си преди мача със " сините ".

" Сити " сигурно ще бъде без Серхио Агуеро, който получи травма в коляното и бе сменен малко преди почивката против " Бърнли ".

Мястото на аржентинеца по всяка възможност ще заеме Габриел Жезус, само че Гуардиола загатна, че алтернатива за върха на офанзивата е и... Илкай Гюндоган. "

if( typeof googletagAdS
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР