Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола говори пред медиите след

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола говори пред медиите след
Коментари Харесай

Гуардиола: Бих искал 40 точки преднина пред Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола приказва пред медиите след тъждество 1:1 със Саутхемптън във Висшата лига.

Той е на мнение, че възпитаниците му са заслужавали да бият.

" Играхме доста добре. За страдание, през първото полувреме допуснахме гол, само че мисля, че това бе едно от най-хубавите ни показания до този миг през сезона. Саутхемптън бе извънредно проведен. Да, резултатът не е толкоз добър, само че що се отнася до представянето ни и метода, по който играхме, то бе чудесно.

Играхме по-добре от мача с Арсенал, който спечелихме, а през днешния ден направихме еднакъв. Понякога заслужаваш, само че не печелиш, само че методът, по който играхме бе отличен.
 Саутхямптън - Манчестър Сити 1:1 в мач от Висшата лига
Саутхамптън спря серията от победи на първенците

Манчестър Сити си потегля единствено с точка от " Сейнт Мери "

Саутхемптън е в действителност добър тим. Те са проведени в 4-4-2, употребяват дълги топки, бързи са при контраатаките, добре градят офанзивите си, само че отново споделям, че ние бяхме брилянтни през днешния ден.

Защо би трябвало да губим религия в това, което вършим. Беше положително показване. Ще губим точки, само че методът, по който се държим е доста добър. Имаме две седмици, с цел да се подготвим за идващия мач. Сега хората ще кажат, че битката за купата не е завършила и това е добре. Имаме доста сложни мачове пред себе си, само че ще се опитаме да се държим до самия край.

Би ми се желало да имаме 40 точки преднина пред Ливърпул, само че това няма по какъв начин да стане през януари. Не съм очаквал да имаме и тази преднина на този стадий от сезона. Сега ще почиваме и ще се опитаме да се върнем допустимо най-силни ", съобщи Пеп Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР