Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола успокои конкурентите, че един

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола успокои конкурентите, че един
Коментари Харесай

Пеп по философски: Един ден серията на Сити ще приключи

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола успокои съперниците, че един ден победната серия на тима ще завърши.

"Гражданите " нямат проваляне в 18 следващи мача във всички шампионати, а нощес реализираха и имат задатък от 10 точки на върха в класирането на Висшата лига.

"Изненадан съм и впечатлен от формата на моя тим. Всички тимове в лигата губят точки, а ние демонстрираме непрекъснато високо равнище в последните два месеца. Хората приказват за тези върхове и победни серии, само че с цел да постигнеш това, би трябвало да печелиш доста, доста пъти. Но един ден тази серия ще завърши ", разяснява метафизичен каталунецът.

Той разкри, че голмайсторът на тима Серхио Агуеро е покрай завръщане в игра. Аржентинецът не е играл от 3 януари поради травми и COVID-19, само че кондиционното му положение се усъвършенства.

"Скоро ще се завърне в групата. Дълго време беше контузен и би трябвало гладко да влезе в кондиция. Нека да продължи да работи на тренировките, тъй като неговото време идва ", сподели Гуардиола.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР