Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола смята, че градският съперник

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола смята, че градският съперник
Коментари Харесай

Гуардиола: Олд Трафорд е специално място

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола счита, че градският противник Ман Юнайтед постоянно е сложен конкурент, а „ Олд Трафорд “ е особено място.

Въпреки това испанецът се опита да подцени значимостта на дербито в неделя, защото това е просто един мач, който не взема решение нищо във връзка с сезона, до края на който ще има още 30-ина кръга. 

„ Когато бях в Барса и Байерн, гостуванията на „ Олд Трафорд “ постоянно бяха нещо особено. Мястото е особено, а за нашите почитатели този дуел също е специфичен. Но това е просто един мач, не е край.

Тази среща няма да дефинира сезона, защото има още 30 дуела до края. Ние обаче би трябвало да сме съсредоточени. Юнайтед постоянно е сложен противник, без значение с кой управител е. Те могат за 10-15 минути да изригнат и да ти вкарат гол. Знаем какво качество има в този тим. Ние имаме голямо почитание към Манчестър Юнайтед и го демонстрираме. Това важи изключително за емблематични фигури като Боби Чарлтън. Утре ще бъдем част от това.

Поднасяме нашите съболезнования на Юнайтед и на британския футбол. Искам да видя нашия нрав на „ Олд Трафорд “, съобщи Гуардиола по време на днешната си конференция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР