Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола не беше доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола не беше доволен от
Коментари Харесай

Гуардиола: Понякога играчите на противника се справят по-добре

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола не беше удовлетворен от представянето на неговия тим при загубата с 1:2 от Уулвърхемптън. Поражението беше второ за " жителите " през тази седмица, откакто отборът отпадна от Карабоа Къп след 0:1 от Нюкасъл. 

“Те имаха 10 играчи, които преливаха чудесно. Бяхме готови и подредени за това, само че не се защитавахме вярно в тези обстановки. Те надвиха в обстановките един на един, което не е добре, трябваше да се оправим по-добре. Дори когато печелим би трябвало да се оправяме по-добре. Родри е значим състезател за нас, само че през днешния ден не можехме да разчитаме на него. Ковачич се оправи добре, той е страховит състезател, само че за пръв път игра на тази позиция. Когато печелим, печелим дружно, същото е и когато губим. Днес не се представихме по най-хубавия метод.

Самодоволни? Трябва да питате други хора за това. Когато спечелихме четири пъти “Карабао къп ”, Премиър лийг и требъл, тогава не бяхме самодоволни. Понякога играчите на съперника се оправят по-добре и те побеждават, това е, което се случи през днешния ден, ” съобщи Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР