Мениджърът на Манчестър Сити Хасеп Гуардиола скочи на някои съдийски

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хасеп Гуардиола скочи на някои съдийски
Коментари Харесай

Гуардиола възропта заради съдийството

Мениджърът на Манчестър Сити Хасеп Гуардиола скочи на някои съдийски отсъждания в мача против Саутхемптън, извоюван от „ жителите “ с 5:2. „ Небесно-сините “ към този момент имат задатък от 14 точки пред втория Манчестър Юнайтед, откакто преди няколко дни отстъпиха точно на „ алените дяволи “ с 0:2.

„ В избрани моменти съперниковите футболисти ни сътвориха много проблеми, най-много с насищането на средата на терена. Но като цяло играхме добре. Постигнахме още една победа, щастливи сме и в този момент към този момент мислим за мача с Фулъм. Спечелихме с помощта на класата на обособените реализатори. Рияд Марез, Фил Фодън и Кевин Де Бройне бяха превъзходни. Съдийството обаче още веднъж остави въпросителни. Не разбирам по кое време има и по кое време няма дузпа за игра с ръка. Може би в миналото ще ни обяснят разпоредбите “, съобщи Гуардиола.

Наставникът на гостите Ралф Хазенхютъл похвали своя тим, макар тежкото проваляне. „ Светците “ са 14-и в класирането, на 7 точки над зоната на изпадащите.

„ Преди почивката играхме доста самоуверено. Не съм отчаян. Има причина Ман Сити да завоюва 21 следващи мача. Това е един от най-хубавите тимове в света. Ние обаче показахме, че можем да им се противопоставим. Щях да съм неудовлетворен, в случай че бяхме подходили плахо. Всяка седмица ни чакат сложни мачове. Този дуел беше по-скоро бонус, в другите обаче би трябвало да печелим точки “, сподели Хазенхютъл.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР