Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гурадиола смята, че неговите офанзивни

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гурадиола смята, че неговите офанзивни
Коментари Харесай

Гуардиола: Трябва да сме по-ефективни в мача с Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гурадиола счита, че неговите офанзивни футболисти би трябвало да са по-ефективни пред вратата на Ливърпул в идното дерби сред двата тима в края на седмицата. Снощи " жителите " надиграха с 3:0 Олимпиакос на " Етихад ", само че пропуснаха много положения и до 81-вата минута резултатът бе едвам 1:0 в интерес на домакините.

" Пропуснахме опциите да отбележим повече голове. По този метод трябваше да приключим мача по-рано. При 1:0 дуелът към момента е отворен, а те сътвориха шансове. Когато отбелязахме втория гол, всичко свърши. Финалният пас и завършващият удар не бяха съвършени, само че общо взето през първата част и през последните 15 минути играхме в действителност добре.

Някои играчи към момента се нуждаят от време, с цел да доближат най-хубавото си равнище. Сега имаме малко време, с цел да се порадваме на успеха, на мястото си в класирането, след което продължаваме напред. Трябва да се възстановим добре, тъй като в неделя ни чака мач против Ливърпул ", съобщи Гуардиола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР