Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола твърди, че далеч не

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола твърди, че далеч не
Коментари Харесай

Пеп обясни за коментара си за Мане и похвали още веднъж характера на Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола твърди, че надалеч не е имал желание да квалифицира нападателя на Ливърпул Садио Мане като " преструван ". След последния кръг испанецът направи едно изявление, което след това провокира острата реакция на Юрген Клоп. В него Пеп съобщи, че от време на време Мане " се гмурка в наказателното поле ".

" Дузпи, като тази против Лестър в 94-тата минута, са " уау ". Далеч не съм желал да кажа, че Садио Мане е подобен вид състезател (б.ред. Гуардиола засяга определението " преструван " ), тъй като го одобрявам доста. За Юрген това беше дузпа, за рефера беше дузпа, за ВАР също беше дузпа. Може би аз бъркам, или дънер не, мислейки си, че може би това не беше дузпа. Юрген познава Садио по-добре от мен, което аз почитам доста. Щом той споделя, че Садио не е подобен, значи не е.

Късните голове на Ливърпул се случват доста пъти, тъй като те непрестанно натискат своя противник. Затова е хубаво да е изправиш против тях и да се опиташ да се надиграваш. Винаги, когато Ливърпул завоюва в последните минути, синът ми и щерка ми ме питат какъв брой огромен шанс има Ливърпул. Казвам им, че това не е шанс. Това, което този тим прави толкоз доста пъти през този и предишния сезон, се дължи на невероятното качество и гений да се бориш до самия края. Това споделям и на моите играчи. Не е шанс. Ако се случи един или два пъти, добре, само че то се случи може би 10 или 13 пъти ", съобщи Гуардиола, който добави, че " не желае да налива масло в огъня " преди дербито сред Ливърпул и Манчестър Сити тази неделя. Премиър лийг 12 кръг, неделя 10 ноември  Манчестър Юнайтед 16:00предстои  Брайтън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР