Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола се извини за бурния

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола се извини за бурния
Коментари Харесай

Пеп с интересно обяснение за странния момент с Редмънд

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола се извини за бурния метод, по който е отпразнувал победния гол на Рахим Стърлинг против Саутхамптън нощес и изясни какво е споделил на футболиста на “светците” Нейтън Редмънд след последния съдийски сигнал. Испанският експерт говореше разпалено на Редмънд след успеха на “гражданите” с 2:1 на “Етихад Стейдиъм” с красиво решаващо попадение на Стърнилг в 96-ата минута.

Last night's game between Man City and Southampton was full of drama...

A last minute winner
Mad celebrations

Plus an INTENSE full-time rant from Pep Guardiola to Nathan Redmond pic.twitter.com/FtjD1ac8HT
— Soccer AM (@SoccerAM) November 30, 2017
“Казах му какъв брой добър състезател е. Редмънд е доста добър в обстановките един на един и бърз, само че през днешния ден игра единствено в защита”, сподели Пеп в изявление след края на дуела.

“Казах на съдията, че се оправдавам, не можех да се управлявам, бях доста благополучен, също както почитателите и играчите. Казах на Редмънд какъв брой е добър. Миналия сезон той ни унищожи. Днес той не можеше да нападна, тъй като те се защитваха от самото начало. Говорих и Ориол Ромеу, с Ван Дайк, а също и с моите футболисти”, сподели още Гуардиола, към този момент на конференцията след успеха.

He's got a ruptured ACL and is out for 6 months...

But that didn't stop Benjamin Mendy running down the touchline to celebrate Man City’s 95th minute winner last night pic.twitter.com/IjXDDN8CwU
— Soccer AM (@SoccerAM) November 30, 2017
В същото време, в Twitter се появи и любопитно видео, показващо по какъв начин възстановяващият се от скъсани връзки на коляното Бенжамен Менди подтичва, с цел да отпразнува със съотборниците си победното попадение на Стърлинг. Премиър лийг 14 кръг, сряда 29 ноември  Манчестър Сити 2:1краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР