Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола проявява сериозен интерес към

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола проявява сериозен интерес към
Коментари Харесай

Гуардиола си хареса защитник на Наполи

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола демонстрира сериозен интерес към бранителя на Наполи Фаузи Гулам. Специалистът е останал впечатлен от представянето на алжиреца в конфликта сред двата отбора в Шампионската лига (2:1). “Гражданите” даже са подготвени да пратят оферта за него през зимната пауза, изключително след сериозната травма на титулярния си ляв бек Бенжамен Менди.

Гулам има контракт с Наполи единствено до края на сезона. Така на доктрина той може да подпише с различен тим още през зимата, като договорът да влезе в действие през идващото лято. От Наполи се пробват да го убедят да преподпише, само че за момента алжирецът се дърпа. Двете страни са се разбрали за съществено нарастване на заплатата на играча, само че те към момента не могат да реализират единодушие за клаузата за откупуване, която ще бъде заложена в договора. Гулам желае тя да е 25 миилона евро, до момента в който шефовете на Наполи упорстват да я вдигнат на 35-40 милиона.

Интерес към Гулам има и от още няколко тима. Той попада в полезрението и на Ювентус, като торинци също наблюдават деликатно обстановката към играча и са подготвени да пратят оферта, в случай че той бъде пуснат на пазара.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР